bakancslistashelyek_logo

Esküvő helyszín a bakancslistáról? Mi lenne az?

Az esküvő nagy esemény. Sok munkát ad mindenkinek. Ki hogyan képzeli el álmai esküvőjét? Esetleg a bakancslistáról úgy húznál ki egyet, hogy az esküvődet ott tartanád? Igazán pazar gondolat! Egy hófödte hegycsúcs, egy színes hőlégballon, mezítláb Hawaii partján, vagy egy fehér vitorlás a rikítóan kék vizen. 

Esküvő egy vitorláson

Ha a lakodalom nem is, de maga a házasságkötés nagyon nagy élmény lehet egy vitorláson. Ennél szebb környezetet csak keveset lehet elképzelni, igazán extravagáns helyszín. 

Álomesküvő vitorláson
Esküvő helyszín Balatonfüred

Esküvő egy vitorláson - násznép

Kétséged támadt, hogy a násznép hogy fog elférni a vitorláson? Hogy a vitorlás kicsi? Íme egy kis érdekesség:

A világ legnagyobb vitorlása a „Sailing Yacht A”, amely Andrey Melnichenko orosz milliárdos tulajdonában áll. Íme néhány alapvető információ erről az impozáns hajóról:

  • hosszúsága: kb. 142,8 méter (468,5 láb)
  • árbóc magasság: a legmagasabb árbóc körülbelül 100 méter (328 láb) magas, amely magasabb, mint a londoni Big Ben óratorony
  • vízkiszorítás: körülbelül 12 600 tonna
  • sebesség: képes elérni a 21 csomós sebességet (kb. 39 km/h) a motorjával, és 16 csomós sebességet (kb. 30 km/h) vitorlázva
  • fedélzeti terület: több mint 3 700 négyzetméter
Álomesküvő egy vitorláson
A legszebb esküvői helyszín Balatonfüreden

Nos, még mindig úgy gondolod nem férnétek el? A hajó modern és futurisztikus dizájnja számos egyedi elemet tartalmaz, például egy üvegezett megfigyelőtermet a hajó alján, amely lehetővé teszi a víz alatti világ megfigyelését.
A fedélzeten luxus lakosztályok, helikopterleszálló hely, úszómedence és számos egyéb kényelmi szolgáltatás található.
A „Sailing Yacht A” lenyűgöző méreteivel és technológiai fejlettségével a világ egyik legikonikusabb és legimpozánsabb vitorlás hajója.
Tehát vannak nagyobb vitorlások, melyek készek befogadni a násznépet.

Esküvő egy vitorláson - tengeren vagy a Balatonon?

Az egyik leghíresebb esküvő, amelyet tengeren, egy vitorláson tartottak, az amerikai színésznő Grace Kelly és Monaco hercege, III. Rainier esküvője volt. Bár magát a hivatalos esküvőt nem egy vitorláson tartották, az eseményt követő mézesheteiket a „Deo Juvante II” nevű vitorlás jachton töltötték. Mézesheteik alatt bejárták a Földközi-tenger csodás tájait.

Itt a megoldás a vitorlás esküvőre!

A szenzációs megoldás: akár több kisebb vitorlással kihajózni a Balaton vizére a szertartás erejéig, majd pedig a lakodalmat egy választott helyen lebonyolítani. És melyik balatoni település lenne erre a legalkalmasabb, mint Balatonfüred. A Tagore sétány és a csodás kikötő már eleve pompás helyszín a fotózásra, és a kikötő közelében számos lenyűgöző esküvő helyszín található Balatonfüreden.

Egy vitorlás esküvő után luxus körülmények között folytatódhat a lakodalom ezen a kiváló esküvői helyszínen. 

A Hotel Vinifera mesébe illő módon igyekszik valóra váltani minden elképzelésed. A tervezéstől a lebonyolításig személyre szabottan mindenben állnak rendelkezésedre.

  • Kényelem és kényeztetés: a szállás közvetlenül a helyszínen van, egyszerű elérni a szobákat átöltözés vagy pihenés céljából
  •  A hotel saját éttermében biztosítani tudja az étkeztetést ami kevesebb szervezést igényel
  • A hotel esküvőszervező csapata segít a dekorációban és a rendezvény minden részletének a megszervezésében
  • Lehetőség van igénybe venni az esküvő előtt a spa és wellness részleget, mely mesés felkészülést biztosít a nagy napra
  • A beltéri helyszínek lehetőséget biztosítanak arra, hogy az időjárás ne befolyásolja az esküvőt
  • Szakértő személyzet: a hotel személyzete tapasztalt az esküvők lebonyolításában, így biztosítani tudják, hogy minden zökkenőmentesen menjen

 

Ebben a cikkben olvashatsz

Legújabb tartalmak
Hirdetés
Olvass tovább