bakancslistashelyek_logo

Luxusutazás, elképesztő élmények négylábú kedvenceinknek is

A luxusutazás fogalma manapság már nemcsak az emberek kiváltsága. Ahogyan egyre több gazdi szeretné négylábú kedvencét is magával vinni az utazásra, a világ híres szállodái felismertek egy új trendet: a háziállatoknak is exkluzív ellátást kell nyújtani.  Nézzük meg, milyen elképesztő élmények várnak a négylábú vendégekre a világ legexkluzívabb hoteleiben!

A Világ Legfényűzőbb Szállodái, Ahol a Háziállatok Királyi Kényeztetésben Részesülnek

 

Egyes szállodák már nemcsak beengedik a kutyákat és macskákat, hanem igazi luxus környezetet biztosítanak számukra, különleges szolgáltatásokkal és kényeztetéssel, hogy ők is a legjobb bánásmódban részesüljenek.

Utazás házi kedvenccel

The Ritz-Carlton, New York – Pet Luxury az Égig Érő Városban

A New York-i Ritz-Carlton a luxus egyik szimbóluma, és ez alól a háziállatok sem jelentenek kivételt. A szálloda „Pampered Pooch Package” névre hallgató csomagjában a kutyusokat szinte királyi fogadtatásban részesítik. Egyedi, kézzel készített ágyak várják őket, prémium étkezési lehetőséggel, amelyben még organikus, bio alapanyagokból készült menü is szerepel. A séta közben a kutyák elegáns esőkabátokat és pórázokat kapnak, és ha a gazdik elmennek vacsorázni, a kutyáknak masszázs vagy személyre szabott kozmetikai kezelés is igénybe vehető.

Hazánkban is jellemző, úgy a prémium hotelekben, mint a balatoni 5 csillagos szállodákban, hogy exkluzív fogadtatásban és kényeztetésben van része kedvenc kis háziállatainknak. 

Hotel deLuxe, Portland – Kutyabaráti Kényeztetés Hollywood-i Stílusban

A Hotel deLuxe, Portland városában, minden kutyának jár egy „nyálkendő” és egy saját Hollywood-i stílusú, csillogó ágy. A szálloda külön menüt biztosít a házi kedvenceknek, ahol a kutyák prémium steak falatkákat és lazacból készült ételeket kóstolhatnak. Egyedi szolgáltatásuk, hogy ha a gazdi sétára indul, a kutyákat is elviszik a híres portlandi parkokba, ahol játszhatnak és futhatnak. Esténként a kutyusokat még filmmaratonra is beviszik, természetesen kutyabarát popcornnal.

Utazás házi kedvenccel

The Beverly Hills Hotel, Los Angeles – Luxus a „Rózsaszín Palotában”

Az ikonikus Beverly Hills Hotel, ahol a hollywoodi sztárok gyakran megfordulnak, a háziállatoknak is megadja a vörös szőnyeges bánásmódot. Az érkező kutyák egyedi, monogramos ágyat és prémium takarót kapnak, melyen kényelmesen pihenhetnek. Az étkezést a hotel híres séfjei által összeállított kutya menü garantálja, amelyben szerepel például grillezett csirke vagy speciális kutyás „fagylalt”. A szálloda személyzete minden reggel egyedi sétaútvonalakat szervez, ahol a kutyák körbesétálhatják a Beverly Hills parkjait.

Le Bristol Paris – Párizsi Elegancia a Házi Kedvenceknek

Párizs egyik legexkluzívabb szállodája, a Le Bristol, nemcsak az emberek, hanem a háziállatok számára is a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat kínálja. A szálloda saját macskájával, Fa-Raonnal együtt fogadja az új jövevényeket, akikkel azonnal közös barátságot kötnek. A kutyáknak és macskáknak prémium selyem ágynemű, friss ásványvíz és Michelin-csillagos séfek által készített étel jár. Mindezek mellett az állatok számára külön fotózási lehetőséget is biztosítanak, hogy a gazdik emlékbe hazavihessék kedvenceik elegáns portréit.

Utazás házi kedvenccel

Rosewood London – Brit Stílus és Elegancia a Kedvenceknek

London egyik legluxusabb szállodája, a Rosewood London, nemcsak gazdáiknak, hanem kedvenceiknek is kiemelkedő szolgáltatásokat kínál. A kutyákat és macskákat kézzel készült ágyakkal és prémium takarókkal várják. Az állatok menüjében különleges brit fogások szerepelnek, például grillezett csirke vagy bárány, melyet a szálloda séfje készít el. Az esti séták alkalmával a szálloda kertjében pazar körülmények között élvezhetik a szabad levegőt, miközben a gazdik a lounge-ban relaxálnak.

Utazás házi kedvenccel

A világ híres luxusszállodái egyre inkább felismerik, hogy a háziállatok is családtagok, és a gazdik igénylik, hogy kedvenceik is részesüljenek a luxus élményekben. Ezek a szállodák nemcsak kényelmet és pihenést biztosítanak az embereknek, hanem prémium kényeztetést nyújtanak a kutyáknak és macskáknak is, legyen szó wellness szolgáltatásokról, gourmet étkezésről vagy egyedi programokról. A négylábú vendégek így ugyanúgy élvezhetik a nyaralást, mint gazdáik – sőt, néha talán még egy kicsit jobban is!

Ebben a cikkben olvashatsz

Legújabb tartalmak
Hirdetés
Olvass tovább