bakancslistashelyek_logo

Wellness kezelések: a hírességek is ezeket a helyeket választják

A wellness kezelések, hotelek sikere világszerte töretlen. Miért van ez? Igényeinek és pénztárcájának megfelelően mindenki élvezheti azon kényeztetéseket, melytől úgy érzi újjászületett. Látványos regenerációval, testi és lelki feltöltődéssel távozhatunk egy hosszabb vagy rövidebb wellness kezelés után. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a sztárok, hírességek is előszeretettel veszik igénybe a wellness szolgáltatásokat.

Wellness kezelések külföldön - The Peninsula Spa & Wellness Center, Hong Kong

Claudia Schiffer, Tina Turner és Charlene monacói hercegnő is esküsznek a The Peninsula Spa&Wellness-ben elérhető Margy’s arckezelésekre. A Margy’s Monte Carlo alapítója és megalkotója, Margie Lombard világhírű svájci szépségszakértő, több mint 30 éves bőrápolási tapasztalattal.

A Margy’s Monte Carlo termékei forradalmian új összetevőket tartalmaznak, amelyeket a Margie exkluzív laboratóriumában készítettek a svájci hegyek szívében. Bőrápoló termékei egyedülálló, biomimetikus formulákkal, amelyek a bőr összetevőit tartalmazzák, feltöltik és erősítik a bőrt, csillapítják a gyulladásokat és láthatóan visszafordítják az öregedés következményeit. A fényűző bőrápoló termékcsalád fejlett terápiás technikáival kombinálva irigylésre méltó eredményeket hoz, amelyek valóban segítik az idő lelassítását.

A csillogó francia riviéra ihlette Margie 1988-ban nyitotta meg első fürdőjét Monte Carlóban, és létrehozta azt a díjnyertes, azonnali eredmények vezérelt, öregedésgátló programot, amely azóta is vonzza a legelbűvölőbb vásárlókat Monacóból és világszerte. Exkluzív termékei és kezelései olyan luxus helyeken érhető el, mint Peninsula, a Capella és a Morpheus. 

Wellness kezelések külföldön - Four Seasons Resort, Maui Hawaii

Ez a wellness paradicsom számos híresség búvóhelye. Legfelkapottabb kezelésük a 80 perces non-invazív arcplasztika mely egyesíti a HydraDrem kezelést a LED terápiával, mikroáram liftinggel és hiperbár oxigénnel. Így regenerálja a bőrt, miközben csökkenti az öregedés látható jeleit az arcon. Olyan hírességek járnak ide mint Paris Hilton, Jessica Alba. Ők esküsznek a kezelés eredményességére.

A wellness szó jelentése

A wellness egy trend-fogalom, az ötvenes évek Amerikájából indult világhódító útjára, és Dr. Halbert L. Dunn orvos nevéhez fűződik. A well-being (jó közérzet) és a fitness (jó kondíció) szavak összevonásából született, a wellness jelentése magyarul: Érezd jól magad!

Wellness kezelések külföldön
Wellness Hotel Balaton

Wellness kezelések külföldön - Ananda Spa, Himalája

Indiai és nyugati hírességek egyaránt látogatják az Anandra Spa-t. Így ha itt jársz, találkozhatsz Camilla királynővel, Kate Winslet-el, Uma Thurman-el vagy akár Oprah Winfrey-vel. Itt a hagyományos ájurvéda gyakorlatok és a holisztikus terápiák legjobbjai között lehet válogatni. Meditáció és spiritizmus jellemzi a helyet.
A top kezelés az Abhyanga azaz a négykezes masszázs. Nem meglepő módon, két terapeuta végzi a kezelést. Ájurvédikus olajjal dolgoznak, mely hidratál és méregtelenít, miközben ellazítanak minden feszültséget a testben.

Wellness kezelések itthon - Hotel Vinifera Wine&Spa

A luxus kényeztetésekből itthon sem vagyunk híján! A természet berobbanó erejével tölt fel ez a hazai wellness hotel a Balatonnál. A Dr. Gyovai Viola (PhD) által megalkotott BIOLA termékeket használják az arc- és testkezelések során. Kiemelkedően magas bio hatóanyag tartalmúak; akár 70% növényi alkotót is tartalmazhatnak, ami biztosítja a hatékony, látványos eredményeket, bőrszépítést! Elképesztő eredményt mutat az Acerola hidratáló arckezelésük, vagy például a gingseng age control arckezelés férfiaknak.
A csodás balatoni környezetben elhelyezkedő wellness hotel méltón testesíti meg a luxust.

Wellness kezelések külföldön - Es Saadi - Palace Spa, Marrákes

Egy évszázadok óta meglévő eukaliptuszfa köré épült a Palace Spa Luxuskezelésekkel áll a vendégei szolgálatára, nem kisebb sztárok látogatják mint Tom Hiddleston, Leonardo DiCaprio, Kate Moss. Privát törökfürdővel, Vichy-zuhannyal, Dior Spa-val, balneoterápiás szobákkal stb. 8 hektáros kert veszi körbe, Marrákes szívében: pálmafák, banánfák, olajfák és marrákesi rózsák

Wellness kezelések külföldön - Chiva-Som Health Resort, Thaiföld - Hua Hin

Ebben az öt csillagos szentélyben választ kapsz arra, hogyan mutasd meg önmagad legjobb verzióját. A wellness hotel csúcskategóriás gyógyfürdői az elme, a lélek és a test egyensúlyára összpontosítanak. Serena Williams, Madonna visszajáró vendégei a helynek. Reiki, csakrakiegyensúlyozó rituálék és kezelések százai segítik a test és lélek összekapcsolódását.

Wellness kezelések hírességeknek

Ebben a cikkben olvashatsz

Legújabb tartalmak
Hirdetés
Olvass tovább