bakancslistashelyek_logo

Versenyben Magyarország lenyűgöző 5 csillag superior hotelei

Létezik legjobb az 5 csillag superior hotelek között? A képzeletbeli hatodik csillagot ki érdemelné ki? Így kerül a jó éjt csoki a párnára és a reggeli az ágyba egy 5 csillag superior szállodában. A megálmodott nyaralás minden részlete luxus kivitelben.

Voltaképpen mit takar az 5 csillag superior hotel titulus

A higiénikus környezet, a berendezés működő képes állapota, ezek alap dolgoknak mondhatók minden hotelben. Amennyiben 5 csillagos szállodában szállsz meg, már nagy különbség, hogy a szálloda általános benyomása is luxus hatást kell hogy keltsen. Rendelkezik lobby ülőhelyekkel és italfelszolgálás van. A recepció napi 24 órán keresztül fizikailag és telefonon is elérhető. Parkolószolgálat és portás fokozza a luxus életérzést. Hetente minimum kétszer cserélik az ágyneműt, de kérésre akár minden nap, 1 órán belül pedig teljesítik ha vasalást kér a vendég.

Ez minden amit az 5 csillag superior hotel ad? Távolról sem!

Varrókészletet biztosítanak, de helyszínen varrószolgáltatás is elérhető, és ne lepődjünk meg a cipőtisztító készleten a szobában.
Minden vendég személyes üdvözletben részesül, akár friss virággal, akár egyéb más a szobában található kedvességgel.

Ettől leszel igazán herceg és hercegnő az 5 csillag superior szállodában

Az un. turndown szolgáltatás keretében előkészítik a szobát az éjszakai pihenéshez. Ez körülbelül annyit jelent, hogy előkészítik az ágyat, azaz leveszik az ágytakarót, ágyaznak. Átnézik a szoba tisztaságát, ürítik a szemetet, friss törölközőket biztosítanak. Jó éjt csokival kedveskednek, gondoskodnak a sötétítők behúzásáról, a kellemes fényekről.

Továbbá elérhető lakosztály is a szállodában. A dupla ágy szélessége nem lehet 1,8m alatti, hosszúsága pedig 2m. Két párna kell hogy legyen vendégenként, a díszpárna természetesen nem számít bele. Teljes sötétséget kell tudni elérni a szoba sötétítésével.
Fürdőköpeny és papucs a szoba felszerelés részét képezi. A szobaszervíz 24h keresztül áll rendelkezésünkre ha italt szeretnénk rendelni, és nem csak a reggelit kérhetjük a szobánkba, hanem napi 24 órában rendelhetünk ételt is.

A magyarországi 5 csillag superior hotelek száma folyamatosan gyarapszik.

A miskolci Avalon Resort &Spa 5 csillag Superior hotel abszolút hozza az 5 csillag követelményeit. A teljes mértékben családbarát hotel nem csak a felnőtteknek ad önfeledt kikapcsolódást, hanem a gyermekekért, sőt a család négylábú kedvencéért is mindent megtesz.
A gyermekek tekintetében díjmentes gyermek felügyeletet vállalnak. Hatalmas beltéri játszóház és kültéri játszópark teszi az egész napot izgalmassá a gyermekek részére. Csúszdák, mászókák, ügyességi játékok a kisebbeknek, konzolszoba a nagyobbaknak. És ami felteszi az i-re a pontot, erdei környezetben száguldhatnak a Hell Kart Gokart elektromos gokartpályán.

A 10 kg-nál kisebb háziállatok olyan ellátásban részesülnek, amiről négy lábú kedvenced eddig csak ábrándozott. Prémium minőségű fekhely, itatótál, kutyapiszok gyűjtő zacskó, kisállat takaró várja a választott Erdei Design Superior szobában, vagy az Exkluzív Rönkházban. És amit még a recepción kérhetsz, az a kullancskiszedő csipesz, hordozható ivópalack sétához, és kutyaeledel.

Ha a család együtt szeret pihenni, és imádják a természetet a Bükk csak arra vár, hogy felfedezzétek. Számos túraútvonal és izgalmas program található a környéken. Elektromos kerékpár, és a szállodában lévő fitness terem tovább gondoskodik a jó fizikai állapotról.

Egy másik 5 csillag superior hotel, a luxus otthona

Az ország másik felében az 5 csillag felett nyújt luxus kényeztetést, wellness-élményeket mediterrán életérzéssel a Spirit Hotel Thermal Spa 5 csillag Superior Hotel Sárváron. A Spirit Hotel kétségkívül a felnőttek Mekkája.

Egy 5 csillag superior hotelben a víz is 5 csillagos

Külső és belső gyógymedencéit minden reggel friss gyógyvízzel töltik fel. Tudtad, hogy a világon egyedülálló Spirit-víz optimális hatását vegyszermentesen biztosítják? Kuriózum, hogy ősforrásuk a Lobbyban található. A Spirit 5 csillag superior hotelben orvosi felügyelet mellett gyógyulhatunk. Gyógyvizük kiválóan alkalmazható krónikus mozgásszervi betegségek kezelésére, műtétek, balesetek, sportsérülések utókezelésére, izomlazításra, lágyrész-reumatizmusra. Emellett hagyományos balneoterápiás, és a legmodernebb fizikoterápiás kezeléseknél is bizonyított hatású. A gyógyvíz kellemesen lágy, selymes, finom érintésű, szagtalan, nem agresszív, alkalikus, nátriumbikarbonátos víz.

És lehet-e ezt még fokozni? Igen! Egyedülálló élmény a külső termálmedencénkből szemlélni a csillagfényes égboltot, vagy érezni a hajnali párába burkolózó reggel frissítő pillanatait. A belső termálmedencék meghittséget, csendes perceket és egy valódi pihentető oázist garantálnak.
Az Oázis Spa-ban 10000m2-en 25 m-es úszómedence, 9 szauna, 46 fokos Spirit gyógyvízes medence várja a testi újjászületésre vágyókat.

A Balatoni régió 5 csillag superior-ral koronázott királya a Hotel Vinifera Wine&Spa

Ez az az 5 csillag superior hotel ahonnan senki nem akar hazamenni. Felnőtt, gyermek, kisállat egyaránt isteni kényeztetésben részesül itt.
A minőségi én-időt teljes nyugalomban élheted meg a Hotel Vinifera Wine&Spa ***** Superior -ban komplex szépségterápiás és egészségtámogató programjuk segítségével.

  • 4 beltéri és 4 kültéri medence
  • 1 beltéri és 1 kültéri medence kifejezetten gyerekeknek
  • Essentia Bar superfood-okkal és egészséges frissítőkkel
  • Fürdő és szaunarituáék
  • Sószoba, aroma kabin, kneipp taposó és sétazuhany
  • Pezsgőfürdő, gőzkabin, finn szauna, aroma kabin, infraszauna
  • Hó és jég, float spa, napozó

Így emeli magasabb szintre a szaunázás élményét egy 5 csillag superior hotel

A szaunákban és relaxációs terekben természetes fát és követ alkalmaztak, amelyek a természet erejével egyesítik gyógyító és nyugtató hatásukat – az egészséges alvás pedig a regeneráció legfontosabb előfeltétele. A spa-ban kialakított Silence Tér lehetővé teszi az abszolút béke megtapasztalását, és mély relaxációs állapotba helyezi a testet.

A Balaton adta atmoszféra -ha lehet- csak fokozza a királyi hangulatot a Vinifera 5 csillag superior Hotelben

A Balaton és környéke rengeteg programmal szolgál a gyermekes családoknak, ám ha rabul ejtett benneteket a Vinifera 5 csillag superior Hotel házon belül is sok élménnyel gazdagodhatnak a kisebbek. Kül- és beltéri gyermekmedencék, Mazsola Kids Klub – játszószoba, játszótér, időszakos gyermekprogramok.

Amiben még verhetetlen a Vinifera 5 csillag superior Hotel

A Borkóstoló Terük a borkultúra szentélye, ahol minden nap új tematikára épülő, szervezett borkóstolókon kalauzolják végig kedves vendégeiket. Sommelier-ük a hazai és a külföldi borok ismeretlen világba vezeti még a legigényesebb borkedvelőket is. A Vinifera Borklub keretében egy adott témát járnak körül szakértővel, meghívott vendéggel, és természetesen a hozzá illő borokkal, pezsgőkkel, olykor egy kis pálinkával…

5 csillag superior hotel ahol az étkezés a lelassulásról és a harmóniáról szól

Az étterem kínálata az érzékekre hat, itt nyugodtan engedhetünk a gasztronómia csábításának. Helyi termelőktől ökológiai gazdálkodásokból származó prémium és tiszta minőségű alapanyagokkal dolgoznak.Egészségtudatos, vegán, laktózmentes, gluténmentes ételekkel kápráztatnak el.

Ebben a cikkben olvashatsz

Legújabb tartalmak
Hirdetés
Olvass tovább